HALLO

Mijn naam is Roland Goossens, aangenaam. Wat ben ik voor iemand? Ik ben een no-nonsense persoon met passie, liefde en kennis voor het grafische vak. Brabantse nuchterheid, geen poespas, geen prietpraat. Creëren met een doel: die van de klant…

Wat doe ik
Dat begint met een luisterend oor. Wie ben je? Wat wil je zeggen, en waarom? Welke doelgroep wil je ermee bereiken? Geen project zonder een plan. Dat is de aanpak. En dit in een passend verhaal gieten. Creëren met een doel. Dat is waar ik in geloof, en waar ik 100% achter sta.

Wat maak ik
Van alles! Het is dus afhankelijk van je doel. Welk middel wil je inzetten? Een (vernieuwde) identiteit, brochure of advertentie? Een website of verpakking? Of misschien wel een video of animatie. Iedere uiting heeft een boodschap. Dat moet op een creatieve manier verteld kunnen worden. Nou, dat dus…

INDESIGN 100%
PHOTOSHOP 100%
ILLUSTRATOR 100%
DREAMWEAVER – WORDPRESS HTML/CSS 85%
ANIMATE – AFTER EFFECTS 75%
OFFICE 80%

EEN HELDER PROCES

Om een project goed te begeleiden, wordt zoveel mogelijk gewerkt met een simpel en transparant proces. Zo komen we tot een knetterend goed eindresultaat (onderstaande voorbeelden zijn willekeurig).

BEDENKEN

Middels een gesprek met een goed luisterend oor en een verse kop koffie weet ik welk pad we moeten gaan bewandelen. De eerste vormen worden geschetst (al dan niet) op papier. Dit proces kan ook meteen digitaal. Zo komen we tot een eerste opzet.

CREËEREN

Als de eerste schetsen/ontwerpen goed gekeurd zijn dan gaan we het verder uitwerken in diverse gewenste uitingen. Hier ontstaan de uiteindelijke vormen die gebruikt gaan worden. Ook eventueel aangeleverd materiaal wordt in deze fase verwerkt.

PUBLICEREN

De laatste loodjes worden verwerkt en incorrectheden worden weggepoetst. Het technisch klaarmaken en versturen voor (eventueel) productie is de laatste stap. Online projecten worden uiteraard meteen gepubliceerd, indien gewenst. Zo helder en transparant is het.